Första dagen i Barcelona!

Hej bloggen! Det är första dagen i Barcelona idag och just nu är jag inne på hotellrummet och ska byta om för att sen gå ut och shoppa och äta middag. Skit fin stad är det också! Och skit snygga killar asså jag tror jag döör..:o sen går jag runt osminkad med bulle och fula kläder fan vad kul -.- haha nej men påriktigt jag har sett typ 50 st sjuuukt snygga killar asså skjut mig! Haha iallafall idag gick vi först upp till poolen och sola lite men det var mest molnigt idag så har inte blivit så brun.. Men men varmt är det iallafall så det funkar ;) sen gick vi på La Rambla nån känd gata eller vad det var.. Köpte solglasögon och skal till luren sen käka vi pizza och gick runt lite. Sen gick vi ner till vattnet och gick längst vattnet mot vårat hotell trodde vi men vi gick vilse så tog en taxi hit. Sen chilla vi på tak altanen och sen gick vi till rummet. Kommer kanske blogga några gånger här vi får se :) sen imorgon ska vi kolla på La Sagrada Familia och shoppa sola osv, bara njuta av livet ;) men nu ska jag byta om och tagga ut vi hörs bloggen pusspuss!

sanna:

åh fett härligt, hoppas du får det toppen där!

Laura:

Hey Fanny! I really love your blog, I read it everytime. Anyway, I'm Dutch and I saw a twitter from a girl who juses you as her model. She tells everyone that she has her model, so weird.

Here's her twitter: http://vahlnes.blogg.se/

Again, I love your blog!

xoxoxoxo

Laura:

Hi Fanny! I really love your blog, I read it everytime, keep it up. So here's the thing: I'm Dutch (Yeah, I can read Swedish) and I looked around on twitter, and I saw this girl who juses your model for her twitter, she posts pictures of you and says it's herself. Here's her twitter: twitter.com/fleurvanderveen I just thought you had to know it, haha. Again, love your blog.

xoxoxoxox

Kajsa:

Hoppas du får trevligt i Barcelona

lina:

FANNY FÖRIHELVETEDu är så sjukt bra så det finns inte.

Har läst din blogg nästan sen du började blogga. Älskar din blogg och sluta inte med det du gör tjejen, du gör det riktigt jävla bra!Orka att du är så himla fin också!

Och duu, skit i alla äckel som hatar, dom är bara avundsjuka på underbara dig.

Hoppas du har det bra i barcelona, puss

Agnes:

skitfin blogg! :)

Mergimtare ♡:

fin blogg!

Lina:

Hej!Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!

...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!

Ha en kanondag! KRAM // LinaPS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

Wengan:

Sjukt fin blogg du har :)

-:

aso, jag älskar din blogg. älskar ditt sätt att blogga på osv, och duuu är så gudomligt vacker. seriöst, din skönhet dödar! sluta aldrig blogga, okej? kraaaaam

Anonym:

Har Dagens Awesome igång! :)

Delta gärna, men läs regeln noga annars räknas inte ditt bidrag!!Tävlingen avslutas 15/6-12 kl. 20.00

http://idahtt.blogg.se/2012/june/dagens-awesome-2.html

Anonym:

snälla blogga? kram

Secret:

OMG fanny du känner inte mig men jag såg just en bild på dig och din kompis Amira på tumblr med 14 000 likes/reblogs!!!!! hahahttp://shedevil1652.tumblr.com/post/25100905483/be-a-bitch-or-stay-classy-that-awkward-moment

Kommentera inlägget här: