Nyårs middag

Hej, har precis ätit 3 rätters nyårs middag med familjen. Nu sitter jag och väntar på madde, hon skulle äta hemma så hon tagga hem förut. Jag har fixat mig lite sådär, sen när hon kommer ska vi chilla inne ett tag sen ska vi till "byahuset" för det är tradition + alla som bor här går dit så det är fett kul haha. Men jaa sen ska vi sova hos mig och dygna som vi brukar.. hahah men vi hörs senare puss!

Förrätten

Ser äckligt ut men det va skit gott!

Efterrätt, choklad cheesecake skit god!
(ni får mer bilder på min outfit och sånt sen puss!)

2012 ska bli bäst!

Tjo tjena! Nyår idag är sjukt taggad hihi! Vi vakna för ett tag sen och nu ska vi gå och fixa oss. Så det här är sista dagen på 2011, det har varit ett bra år men 2012 ska bli ännu bättre! Vi hörs efter vi fixat oss så får vi se vart vi ska :-)

Bild från igårkväll, bjuder!

taggad för imorgon!

Hej, jag och madde har precis kollat klart en film och nu ligger vi bara och chillar. Nyår imorgon dåra ska bli så sjukt kul är skit taggad! Ett nytt år, nya mål, nya minnen. Ahh är så sjukt taggad inför 2012 det ska bli bästa året! Ska satsa på skolan, bli en bätte person mot alla! Haha hoppas allting flyter på nu då som jag tänkt.. 2012 ska bli bäst iallafall! Men nu ska vi sova vi hörs imorgon puss!

Innan filmen hahaha puuss!