Badat

Hej, det blev ett väldigt långt bad.. Haha låg och tänkte och lyssnade på musik. Har typ aldrig badat så skönt seriöst! Gjorde en hallon smoothie, tände lite ljus och hade på relaxing musik.. Höll på att somna typ ;) Sen har jag smört in mig med body lotion, fotkräm så man får baby fötter, målat naglarna osv, bara tagit hand om mig själv. Man behöver det ibland :) Men nu ska jag sova, börjar 08.20 imorgon måste komma i tid! Har typ aldrig kommit i tid till den lektionen men imorgon så! Haha men vi hörs imorgon godnatt!
Såå underbart!

Sjuk

Hej finisar! Har inte kunnat blogga pga att jag behövde plugga i början av veckan till nationella som vi hade i tisdags :) Och sen idag och igår har jag varit sjuk och helt enkelt inte orkat.. Men nu mår jag bättre har inte tagit en alvedon på ett tag nu så går nog till skolan imorgon.
Nationella gick sådär.. Första delen fick man allderless för lite tid på! Hann inte svara på 2 A frågor som jag kunde.. Kul! Men aja.. Haha har inget att skriva om just nu så ska gå och ta ett sköönt bad! Hörs sen!
Hemsk bild haha men har lite bildbrist

Plugga plugga plugga

Hej bloggen! Hinner tyvärr inte blogga så bra idag, kanske slänger in ett inlägg senare får se.. Iallafall har suttit och pluggat kemi hela dan och är snart klar med hela boken. Har nationella i kemi på tisdag och jag suger på det.. Haha därför måste jag plugga nu dom här 2 sista dagarna! Men vi hörs sen bloggen puuss!
Jag i lördags helt nyvaken och osminkad.. Haha bjuder