Nyvaken

Hej vakna nyss och ligger helt död i edens säng. Vi har sovit i 3 timmar jag är så jävla trött! Iallafall om typ 10 min ska vi åka till arlanda. Vi kommer lands runt ett och sen ska vi till hotellet och lämna grejer och sen direkt ut och shoppa! Har med mig datan dit och man får gratis internet på hotellet så kommer blogga minst ett inlägg, inte mycket vill inte slösa bort hela resan på datan men ja, vi hörs sen då Puss! Cashflow haha mina shoppingpengar :-)

Bålsta

Hej sitter hemma hos edens pappa i Bålsta och kollar på släkten är värst. Haha så jävla rolig hur fan kan man göra så många tabbar på bara en helg? Haha men sover här idag och sen tidigt på morgonen ska vi till LONDON! Omg fan vad kuul! Haha vi typ hypar just nu hihi men nu är reklamen slut hörs sen! Puss (skit ful bild från igår, bjuder)

It's friday

Hej bloggen, ligger i kattas säng och äter. Kom nyss hem till henne och nu ligger vi bara och chillar. Vi ska bada snart också haha äkta oss! Efter praoen gick jag och katta hem till mig, sen gick vi och träffa Carla. Vi gick till siba och jag köpte en skitbra plattång! Min andra gick sönder.. Sen tagga vi till katta och gick ut med hennes hund och sen tagga Carla hem och jag och katta gick och träffa sebbe, Viktor, Nisse, Julia och Ella. Vi chilla i medis med dom ett tag sen drog vi hem. Jaa de va min tråkiga lördag vad har ni gjort idag? Gjort något kul? Vi hörs sen iallafall puss!