I taxin påväg mot Arlanda

*Tidsinställt inlägg*

Jaa, nu sitter jag i Taxin påväg till Arlanda. Är säkert trött, haha. Sover kanske redan? Vem veet ;) Okej hejdå ha det bra i kalla sverige, hihi ni kommer sakna mig right? Vill bara säga att Eden, jag kommer sakna dig allra mest bebis, puss på dig älskling!! Ingen kan komma mellan oss vi är oslagbara vi är som jing och jang, perfekta för varandra. Du betyder allt för mig, Love u! Iallafall, nu är vi påväg till Arlanda som sagt, sen tar vi planet till Paris, sen därifrån ska vi åka bil i 3-4 timmar.. åhh jag blir jättelätt åksjuk, men ha det bra nu babys, puss och hejdå!

Imorgon ska jag till..:

FRANKRIKE! Ska bli så jääävla kul, först ska vi till Paris och sen låångt söder om paris. Det ska bli typ 33° imorgon, hihi! Ska bara vara där en vecka, men det blir kul ändå. Så nu har jag packat massa sommarkläder osv och om 6 timmar åker jag! Så måste verkligen sova nu.. ;O Kommer va trött imorgon men kan sova på planet o i taxin. Jag har typ resfeber haha har aldrig varit i frankrike, ska bli så jävla roligt. Kommer ta massa bilder, vet inte om jag kommer kunna blogga därifrån men om det finns möjlighet så gör jag det :) Puss på er som är kvar i kalla sverige, ha de så tråkigt! ;) hahahah hejdåå!

Limitless

Älskar filmen! Rekomenderar den verkligen, assss bra! Ska kolla på den nu som sagt, o imorgon blire F******** :D Nån som kan gissa vart jag ska? Ska bli brun iaf! Mihihihihihihihi ruuligt värre, men puss puss vi hörs efter filmen

Osminkad chey..