Trött

Hej! Sitter hemma har pluggat lite matte och NO. Idag efter skolan gick jag hem direkt och sov.. Haha blir så sjukt trött när jag börjar 8. Sen vaknade jag vid 6 och åt och kollade på lite serier och bara chillade. Sen gick jag ut och mötte Carla, vi satt vid riddarholmen och snackade i typ 2 timmar. Känns så konstigt att inte gå i samma skola som mina girls längre.. Sen så gick jag hem och har kollat på ett avsnitt how i met your mother. Nu ska jag bara duscha och sen sova. Hörs imorgon puss!
Dålig photobooth bild bara, fastnade inte rikitgt på bild idag och här var efter jag sovit i 3 timmar men jaja

Sista sommardan

Hej! Har haft en bra dag om man bortser från olyckan.. Hursomhelst så åkte jag och Katta hem till henne och solade och chillade på hennes tak! Jättemysigt, men sen vid 3 råkade vi somna och sova i 2 timmar.. Haha känner mig liite stel i kroppen nu assååå! Sen gick jag hem och har bara myst, kollat film och idol. Men nu ska jag springa över till mamma och hämta min laddare jag glömt där. Vi hörs sen, puss puss!
2 bilder från Kattas tak

Hemsk olycka

Hej hej! Sitter hemma hos pappa har precis kollat på 21st jump street! Haha dom är så korkade.. Aja iallafall idag slutade jag vid 12. Då gick jag och katta till skanstull, vi skulle ta tuben men så ville jag ta ut pengar.
När vi stog vid bankomaten kom det helt plötsligt en polisbil och poliserna sprang ner mot tunnelbanan. Vi följde efter för att se vad som hänt, men då hade dom stängt av stationen.. Så gick vi upp och då hade det kommit 4 brandbilar, 4 ambulanser och typ 7 feta polisbilar samt brand/ och poliskårs översten. Vi blev as rädda, nyfikna och tänkte, shit vad har hänt? Så gick vi ner igen och frågade vad som hänt.
Då hade alltså en tjej hoppat framför tåget. Jag frågade varför det var så himla många bilar, det är väl ändå bara att flytta henne? Svaret vi fick - Har ni sett köttfärs? Usch fy vad hemskt.. Tydligen fick brandmännen skrapa bort henne från spåret.. Och hade vi gått ner till tunnelbanan 2 minuter tidigare hade vi säkert sett det där...
Tycker det är så himla hemskt! Att en mäniska har gått igenom så hemska saker att hen inte vill leva mer.. Så orättvist. Mår illa