U can do it

Hej hörrni, Vill ni verkligen att jag ska fortsätta blogga? Om ni vill det så kommentera något och om jag får över 100 kommentarer så fortsätter jag. Det är skit lite om man gämför med hur många som läser men kommentera om ni vill det.. Annars är det här sista inlägget på bloggen och isåfall ha det bäst underbara läsare! Puss på er! (och hallå ni som kommenterar flera gånger tror ni jag är efterbliven eller jag ser ip numret -.-)
Ni kan ju alltid följa mig på instagram -> Fannyvahlne :)

Movie time nu

HEEEJ bloggen! Hade det bäst i barcelona men kom hem för över en vecka sen, kanske lägger ut lite bilder senare men orkar inte nu :) Iallafall skit skönt med sommarlov! Har bara chillat galet med alla mina vänner men mest Katta, Eden, Carla, Linnea, Pavel och dom och Manni och dom däraaa :) Älskar sommaren fyyfan vad härligt det är! Haha helt happy :') Sitter och pratar med Katta i telefon, och snart ska jag poppa popcorn och kolla nån film så de najs.. jag har börjat blogga skit konstigt märker jag men ni får stå ut ni som fortfarande läser alltså.. Hahah men jag bloggar efter filmen då ska jag lägga ut några bilder från skolavslutningen :) pusspuss!

Just nu haha fuling :)

Första dagen i Barcelona!

Hej bloggen! Det är första dagen i Barcelona idag och just nu är jag inne på hotellrummet och ska byta om för att sen gå ut och shoppa och äta middag. Skit fin stad är det också! Och skit snygga killar asså jag tror jag döör..:o sen går jag runt osminkad med bulle och fula kläder fan vad kul -.- haha nej men påriktigt jag har sett typ 50 st sjuuukt snygga killar asså skjut mig! Haha iallafall idag gick vi först upp till poolen och sola lite men det var mest molnigt idag så har inte blivit så brun.. Men men varmt är det iallafall så det funkar ;) sen gick vi på La Rambla nån känd gata eller vad det var.. Köpte solglasögon och skal till luren sen käka vi pizza och gick runt lite. Sen gick vi ner till vattnet och gick längst vattnet mot vårat hotell trodde vi men vi gick vilse så tog en taxi hit. Sen chilla vi på tak altanen och sen gick vi till rummet. Kommer kanske blogga några gånger här vi får se :) sen imorgon ska vi kolla på La Sagrada Familia och shoppa sola osv, bara njuta av livet ;) men nu ska jag byta om och tagga ut vi hörs bloggen pusspuss!