Hasta la vistaa

Hej bloggen, förlåt för dålig bloggning idag men har pluggat skit mycket! Har matte prov imorgon + So inlämning man skulle skriva ett cv och svara på några frågor. Men nu är jag klar med So:n, kände att de va viktigast för matten kan jag, det är bara E prov imorgon så. Iallafall har haft en jättebra dag idag vet inte varför, är bara glaad! Och imorgon är det freeeedag! Men nu ska jag gå och duscha, vi hörs efter bloggen hasta la vista ;)

Peace

Holaa sitter och äter apelsin haha :P Pallade inte duscha så kolla film med mamma ist, på vår nya box till tvn med Disney channel, har saknat den kanalen sen 2an när vi tog bort den hhaha och massa nice filmkanaler :) Så jaaa men nu ska jag sova, är skit trött hörs imorgon puss!
Mupp tecken.. Haha vad gör jag? aja igår osminkad iallafall puss godnatt

Study

Hej sitter och pluggar med mitt muntliga föredrag jag ska ha imorgon.. Ska säga en 2 sidors lång text på engelska.. Lätt som en plätt! Någon som har några tips? Skulle vara tacksam.. Haha men aja det kan ju inte bli så dåligt att man får F iallafall, men nu ska jag fortsätta plugga, och efter det plugga och efter det plugga.. Haha eller det känns dom de iallafall men jag ska plugga klart med det här nu sen duscha och blogga :) så hörs sen puuss!
Nåra bilder från tidigare idag pöss