Sjuk

Hej, sitter och ska plugga lite. Kom precis hem, har varit hos pappa och ätit middag, sen träffade jag på Kurt i Gamla stan, så vi satt och snacka lite. Var hemma idag, mådde inte alls bra, har nog en förkylning på gång.. Men iallfall, har bara chillat idag, sov till 5 typ sen har jag kollat på film och myst lite, sen kollade jag och min lillasyster på Bambi, nostalogi! Haha men nu ska jag plugga, hörs sen!

Suris

Hej bloggisen! Förlåt för dålig bloggning nu i helgen. Har haft mycket att göra. Iallafall är på jättedåligt humör så orkar inte göra ett så långt inlägg, åt innan skolan med Kevin och Evelina, sen efter skolan gick jag hem och har gjort typ ingenting sen dess.. Bärt över grejer hit till mamma bara, och nu ska jag försöka plugga, good luck säger jag bara haha, men vi hörs!
Bilder för kanske en månad sen, innan Hannahs tjejmiddag.

Goodnight

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, har varit ute med Carla ett tag. Vi satt och chilla här i min ort haha och pratade, kollade lite videos osv.. Sen pratade jag med madde i telefon (standard haha) och nu kom jag precis ut från duschen. Brukar aldrig använda inpackning men gick förbi affären och köpte en förut och mitt hår har aldrig varit så lent! Helt sjukt hur lent det va i duschen! Haha men nu ska jag sova, godnatt!
random bild