Wii

Hej bloggen! Har fullt upp här i Skåne att det inte finns så mycket tid till att blogga.
Idag så åkte jag och Madde in till stan, köpte ett par ballerina som var aldreless för stora.. Haha så ska lämna tillbaka dom. Sen mötte vi Martin och gick hem till han och åt och spela Wii i typ 4 timmar, hade glömt hur kul det var haha! Sen gick vi till subway och åt, så kom Emil och då drog vi till Madde och spelade lite mer Wii och bara chillade haha. Mysig dag ändå.
Imorgon ska vi till Köpenhamn! Kommer bli grymt kul! Vi åker tidigt så vi är där vid lunch, så ska vi shoppa lite på abercrombie & fitch, sen ska vi gå på tivoli och fika och ha allmänt mysigt! Men nu ska jag sova, vi ska upp 8.. Haha puss på er!

Mys i skåne

Hej hej! Förlåt igen men är inte van vid att blogga eftersom jag inte gjort det på länge, så glömmer bort.. Haha men jag ska försöka komma ihåg!
Iallafall jag och madde sitter och gör massa skräckfilmer på vine, gjorde en rap låt på en app som blev as tung! hahah och ja nu sitter vi bara och lyssnar på musik. Har varit inne till stan idag, gick runt och kollade lite medans madde fixade sitt sommarjobb, hon ska jobba på intersport i Åhus, så avundsjuk.. Jag håller på att fixa ett jobb på djurgårn, kommer inte ihåg vad stället heter men det är ett jättemysigt utomhus fik typ. Nån som varit där? Får se om det blir av hoppas det! Men jag ska vara lite social nuu, puss på er!
Bild från midsommar, ni kan få fler bilder om ni vill?

Instagram, nya vine

Hej bloggen! Sitter och deppar över att instagram gjort video tilägg. Instagram kommer helt ta över vine.. Faan då! Vine var lixom en fristad där man kunde vara hur ful som helst.. På instagram har jag många fler followers att jag inte kan se ut hur som helst, daamn! RIP.
 
Men nog om det! Chillar i gymmet med madde såklart, vi sover här för att det är ett eget hus och då kan vi vara hur högljuda vi vill ;) Iallafall idag har det varit 30° ute, så har mest spenderat dagen i poolen.. Haha sen lite senare drog vi in till stan och chillade och åt. Sen åkte vi hem och så kom Linus hit och vi satt och snacka och jag tyckte det va skit kul att härma skånska dialekten haha! Sen kom Johan förbi en snabbis också men dom drog precis så nu ska jag och maddis kolla på film, puss på er!