Just chilli'n

Hej bloggen, sitter hemma och käkar popcorn i min säng. Kom nyss hem från gullmars. Vaknade rätt sent imorse så kom inte ut förens typ 6.. Träffade Katta, Eden och Natasha. Vi gick först till bågen, sen gullmars hem till Katta ett tag, sen gick vi ut och träffa sebbe och viktor, men alla vi bråkar med dom.. haha, dom följde efter oss över hela gullmars.. snälla?! aja, sen kom Maja och Fanny, vi träffa pavel och några till och sen va jag fett trött så tagga hem. Ja det var min dag, men vi hörs snart stay tuned

Seg morgon

Hej bloggen, somna 6 igår och vakna 11.. Så är fett trött men har haft en sjukt skön morgon! Vi gick upp och åt frukost, sen kollade vi på film och nu har vi legat framför datan ett tag. Ska hem vid 4 och va barnvakt till 6, får 500kr dåå ;) Så det är nice, sen ska jag och katta på paronormal activity 3, och sen ska vi dra ut och göra något. Men nu ska vi dra ut ett tag vi hörs sen puss!

Osminkade brudar

I'm sexy and I know it

Hola party people! Sitter hos Katta med chips och lite redbull och chillar. Vi kollar på disney channel hahahah fett kuuuul. Iallafall efter vi ätit gick vi och sola, sen träffa vi Eden och Natasha vi gick runt lite i medis/gullmars för vi har inga liv, sen drog vi hem till katta runt 11 :/ Vi håller på att ladda ner film, hörs snart!

Blev rätt brun ändå visst? :)