Sista inlägget 2012

Tjotjena bloggen! Har ätit 3 rätters nyårsmiddag och har fixat mig och ska snart gå ner till isen :) Det ska tydligen vara nån eldshow först sen så kollar man på finlands fyrverkerier kl 11 eftersom deras tid är en timme före, och sen blir det chilla där och sen blir det 2013! Det året ska bli bäst asså bäst! Ska satsa hårt i skolan och i allt annat och det ska vara mitt nyårslöfte tror jag.. Nu när det är sista delen av 9an osv.. Shit vad tiden går fort :O Känns som igår när det blev 2012.. Snart är man vuxen och börjar jobba.. Haha nej det är långt kvar ;) Och det här är det sista inlägget på hela 2012.. Bloggar nästa år då.. :D hahaha men här får ni lite bilder, pallade inte fixa mig så mycket är ändå bara i norrland men aa puss puss och gott nytt år!

Finaste mamma
Mormor och morfar.. hahahha

Lite ego pix jamen visst
Driv bild men här ser man den silvriga bhn jag fick av katta! :) Fin vaaa
Och sen outfit, helt standard men somsagt är bara med familjen ändå ;)

Svanstein ski

Hej bloggen, åkte skidor till klockan 3 och sen åkte vi hem. Va så jävla trött då så jag somnade och sov till sex haha.. Och nu håller jag på att fixa mig, ska bara sminka mig sen e jag klar ;) Iallafall de va så jävla kul att åka skidor! Har inte gjort de på ett år så de va skitkuul! Haha fast failade med liften hahaha.. de va en såndär ankarlift och har inte åkt en sån på typ 2-3 år så hade glömt hur man skulle ta den så försökte typ 10 gg sen kom en kille och hjälpte mig... hahaha skit pinsamt.. Men men hoppade lite också, yeah fett cooolt! Haha jaja men den här dagen blir nog ett bra avslut på 2012 i hope. Men ska fixa klart mig nu, puss puss!
Innan vi började åka

Haha skitful bild på mig i backen men bjuder på den :)
Skidoor
Bjuder på den med.. Mina söta små kusiner, Dustin och Ingmar :D

Godnatt på er

Hej bloggen! Hehe blev inga skidor idag vaknade klockan 6.. Haha men imorgon blir det! På nyårsdagen haha perfa ;) Sen så blir det nyårsfirande och sen ska jag hem! Haha yeeess! Iallafall sitter och pratar lite på skype nu och bara chillar. Men ska sova typ nu tänkte bara blogga fort :) Iallafall ska sova nu men vi hörs imorgon puss puss fina läsare! :*
2 bilder från idag :)