Hey

Hej bloggen! Har inte bloggat på några dagar för har haft fullt upp! I tisdags gick jag på stan och köpte lite grejer. Ni kan få se senare. Igår så gick jag, Eden och Carla och fika på baresso. Satt där och snacka sen gick jag och eden hem till mig och lagade middag, prata, kolla tv, spela kort, dansa osv haha vi hade jättemysigt iallafall och sen sov hon här. Så det va mysigt.
 
Idag iallafall så började jag 10.45, skit skönt! Vi gick upp tidigt och åt frukost och chillade. Älskar att vakna tidigt innan skolan! Mina morgnar är alltid så stressiga så det är skönt när man börjar senare haha. Iallafall sen efter skolan satt jag, Katta, Seghen, Dieynaba och Astrid kvar i skolan och spela kort. Vi har blivit beroende av kortspel i vår skola nu! Haha vi har haft håltimmar varje dag nu senaste månaden pga nationella muntligt i sv och eng. Så vi har hittat en hobby att fördriva tiden med ;) Haha men vi hörs snart puss!
Bild från idag!
Fannys största fan :

Fanny du är så fin !! Är 13 men vill se ut som dig när jag är 15 ! Har färgat mitt hår som du har hehe. Älskar din blogg sluta aldrig blogga !! KRAM

Kommentera inlägget här: